All you can do is smile.

Lov.

Vet att jag sa att jag skulle vara aktiv å så men det hände en personlig sak i min familj så har varit ganska nere. Det är då man uppskattar sina vänner som mest! Tack alla som har stöttat mig det betyder jätte mycket. Har kollat på How I Met Your Mother de senaste 3 dagarna, måste verkligen ut ur huset o göra ngt, ska i alla fall ut och gå imorgon, rensa min garderob o skriva klart mina läxor. Är fett trött, har haft en dålig dag, det ska bli skönt att sova, puss!!

Saknar dig redan, kan inte fatta att jag aldrig mer kommer få se dig.

Fml...

Kom till skolan halv 10 hade 5 minuters lektion knappt de för man skulle få reda på betygen, har ju hål så var med på charlottes lektion, går sedan till matten o de sitter en lapp på dörren att vi inte har ngt lektion idag, så totalt hade jag en lektion idag på 5 minuter.... Varit i skolan 3 timmar i onödan..... Fml!!!!

Plugg, plugg, plugg!!

Har lite mycket plugg nu de senaste dagarna, har betat av hälften dock o har bara 4 uppgifter kvar!! Och det är bara 3 dagar kvar för mig innan lovet börjar, det är fett skönt!! Har dock lite å göra som sagt. Har sovmorgon idag vilket är fett sköt!! Ska i alla fall plugga lite nu på morgonen o kolla på How I Met Your Mother :D puss på er!!

Varit borta länge, hehe.

Har varit sjuk, inte orkat, har haft massa läxor med mera. Är fett trött o ligger i sängen, börjar 10.25 idag, har en svenska bok att läsa ut idag... Det kommer faila stort. Aja får läsa nu, har typ knivar i halsen så har inte kunnat träna på typ 2-3 veckor :( aja, pluggade typ hela dagen igår å sedan träffade jag Robin. Har typ tusen inlämningar idag.. Hoppas jag blir klar med dem idag annars är jag lite körd, men men ska få upp och göra mig i ordning,ni får lite biler från veckorna ;) puss

Love.

 

1 Februari 2013

Det är redan 1 februari, tiden går så fort! Har hunnit med massor, förlåt för dålig uppdatering, har inte orkat blogga, men ska bli bättre, de e fredag idag!! Taggad som fn, ska nu göra mig i ordning o pallra mig till skolan, bild från gårdagen, puss!!

RSS 2.0