Du är bäst tönt. Vet inte vad jag skulle göra utan dig. As.

Du är så jävla underbar, tack för att du finns din skit, älskar dig. Mongo.

Ska träffa min töönt idag :D

Har inte sett henne sedan skolavslutningen å saknar henne skit mkt!! Tihi!! :D Puss

Förlåt för dålig bloggning.

Åh.. Känner mig så taskig som inte bloggar, inte för att det är många som läser min blogg men ändå ;) I alla fall så igår träffade jag Matilda och vi snckade en massa o kollade på tv, gick sedan hem och åt och sedan kom Robin hem till mig, vilket var kul för har inte träffat honom på typ 2 veckor, söt kille, världens bästa vän<3 I alla fall gjorde vi chokladsmet, men vi orkade inte göra cokosbollar så vi käkade smeten ist, det stod på receptet på internett att man kunde ha i appelsinjuice vilket vi hade. Det var äckligt kan jag säga. I alla fall så kollade vi sedan på 2 filmer, vi har typ kollat igenom alla mina filmer som jag har... förutom 3 typ haha.
Träffade Sara och Louise idag, jag o Louise möttes upp på bussen och vi åkte till Saras jobb, vilket tog oss 1 och 1/2 h vilket var okej haha, sedan åkte vi till polisstationen för hon skulle skaffa pass, vi satt i 2 h och väntade, sedan vart det krongel och det slutade med att hon skulle komma tillbaka en annan dag, så vi åkte hem till Lee och hade kul. I alla fall kom jag hem tidigt för var tvuungen att vara hemma. Sitter nu och tråkar. Har inget att göra, har ingen ork att gå å lägga mig heller. Smart som jag är. Sitter o kollar runt på youtube, och imrn ska jag träffa min skitunge!! Har inte sätt henne sedan skolavslutningen så saknar henne, Nicole btw ;) Får se vad vi hittar på!! Ska blogga mer nu på sommarlovet, är bara så lat. Aja, puss!!

Godmorgon!

Vakande inte nyss men ändå tihi. Ska ta bussen 36 för att möta Louise och sedan ska vi åka till Sarars jobb :D Skriver mer sedan, det suger att blogg.se appen inte fungrara för det är typ så jag bloggar mäst :/ aja, puss!

Ska sminka mig o kila över till finaste Matilda!!

Så söt!!

Dagen:

Godmorgon! Har precis målat mina naglar och ska ta å käka lunch, ska sedan dra mig in till sollentuna c för att träffa Molly. Är nästan klar med packningen så det är skönt! Älskar vädret, det är så himla soligt!! Måste bara leta på mina borttappade solglasögon.... -.-' känner mig så smart som har tappat bort dem, hehe, i alla fall så ska jag gåå ner nu, pöös!!

Målat naglarna...

Har nu målat mina naglar och de torkar... underhåller mig genom datan... det funkar inte så bra hehe. Jag är så rastlös och stör mig på att inte blogg.se appen funkar........... kommer inte kunna blogga lika mycket för bloggar nästan aldrig på datan och det är typ så jag får in mina bilder från mobilen till datan för att jag är för latt att hämta sladden och ladda in dem i datan. Aja ska irritera Robin lite mer för jag inte har ett liv, chhekka c00lingens blogg ;), puss!

Har helt glömt bort att visa...

...vad jag fick av mina underbara vänner i födelsedagspresent!
3 Dushkrämer, 3 läppglans och en freagrence mist(stavning?) från Victoria's Secret, Vanilla by Alysha Ashly, earcuff, och ett linne !! Underbara kompisar, love them!! :*

Blööööh!

Ska ta å måla mina naglar och sedan uppdaterar... :D
 

Nya blogg.se

Har precis fått nya designen på blogg.se... jag är inte så säker på om jag gillar den... I alla fall så kan jag inte logga in på min mobil, försökte igår men appen stänger bara ner sig och jag har prövat att starta om mobilen men det funkade inte heller... aja, ska träffa Sara idag, och sedan vet jag inte, borde packa.... ska i alla fall väcka Sara snart, bara ja som är morgonpigg av mina kompisar...
Puss!

I'm mature enough to forgive you, but I'm not dumb enough to trust you again.

Bloggdesign


Gjorde snabbt en design för några dagar sedan och den är tills vidare :D I love it!

Gårdagen och idag.

Igår så skulle jag gymma med Julla men det vart inte så, istället filmade jag in massa med filmer, forever alone, haha. Och sedn på kvällen träffade jag Filip. Idag så åkte ja och rönkade min rygg och sedan skutsade mamma mig till stinsen och vi käkade lunch och väntade på att Julla skulle komma till centrum så vi gick o kollade på skor som jag måste ha, köpte ett par coola stövlar och ett par balerina liknande skor, visar sen.
Gymmade sedan med Julla och Sara såg oss så hon kom o hälsa, ska träffa henne imrn typ :D. Efter träningen kollade vi i affärer och sedan åkte vi hem. Kom hem för ett tag sedan å ska duscha och sedan laga middag tihi, efter middagen kommer Isabella och Julia hit o vi ska baka :D. Långt å tråkigt inlägg jag vet. puss!!

Kan inte sova..

Zleaiipyy.

Är trött, vet att jag inte har uppdaterat så mycket men har inte orkat suttit framför datan. Eller jag har suttit framför datan men inte orkat bloggat. I alla fall, I fredag så hade Bella fest, det var roligt och vi hade kul hihi, sedan igår så skulle jag beta av min lista men mamma frågade om jag ville åka och shoppa... kan ju inte tacka nej till det haha XD. Så vi åkte o shoppa och sedan hämtade upp Sofia när hon hade tränat klart. På tal om träning ska ja o Julla gymma idag, hon ska bara vakna först :p. I alla fall så fick jag en "sport BH" av mamma, super snällt!! Har inte köpt ngt typ så är fett stolt över mig själv. Måste göra sysslor hemma så jag får pengar för det hehe. Ska nu ut och sopa gatan efter jag har bytt om, puss!!

Hittat min drömklänning!!

Köpte den inte för sparar till England men den är så jäkla snygg!! 299:- från Gina

Nail polish!!!

Depend - nr.228(blå/silver), lindex... (silver)

Photoshop...

Mitt photoshop har böjat krongla. Den kan inte spara bilder och så ibland och det fryser. Det är asjobbigt och kan ibland därför inte lägga upp bilder för efter den har låst sig så vill den typ inte funka igen och det är jobbigt... funderar på att ominstalera den men vet inte... Aja, ska i alla fall köpa present till Bells för hon fyller snart år o ska ha fest på Fredag, vilket är imrn :D ska i alla fall gå ner nu och göra ngt vettigt, puss!

Aseya och kladdkaka!!

Stavning? Aja har hart tråkigt hela dagen så bestämde mig för att baka kladdkaka ^^ de vart asgott o kladdigt!! Men jordgubbar o filmen Aseya(stavning?) spenderades kvällen ensam. Igår så gjorde jag heller inget o mamma o jag åkte o shoppade skor när hon slutade, hittade ett par skor som jag förälskade mig i men de va inte praktiska alls o kommer få ont i fötterna för klacken var typ 15cm llr ngt,(bild, svarta som alla andra o shyhög klack) köpte ballerina skor o ett par liknande sandaler som passar perfa i England, i alla fall så ska jag ta o lägga mig nu/göra mig i ordning, puss!!

Lycka till hundra!

Lite om gårdagen då, var lite för strässad och jah.. jag han inte blogga som sagt. Ska fixa bloggdesignen jag vet, ska bara ha bilder å insperation så funkar det nog bra, hehe ;)

Åkte till skolan, kom dit fett tidigare än alla andra och de har stängt av korten så jag kom inte in i rummet där vi skulle vara.. vart sur, men sedan kom Charlotte och min dag var räddad haha XD I alla falls så va vi där först så vi gjorde i ordning bordet så vi kunde fika, sedan snackade vi, tog gruppfoton, gick ner till aulan där det var en timmes uppträdande m.m. Sedan så gick vi upp för att få tag på våran film som vi gjorde på videolektionen för superlänge sedan, det tog ett tag för vi hittade den inte först, haha XD. Vi mötte Emilia och Anna utanför skolan och sedan åkte till sollentuna c och köpte mat till grillningen och engångs grillar. I affären mötte vi Molly och Sofia och de hänkade också, så åkte vi till edsbacka och satte oss utanför på gräset för att det var några som satt i lusthuset utan glas, vet inte vad det hetter men i alla fall XD. Sedan började småregna så vi satte oss i alla fall i lusthuset, och sedan efter typ 5 min så vräkte det ner haha XD Frös som fn men det var bra tillslut och korven o marsmallowsarna vart asgoda XD. Vi var där ett ganska långttag sedan när solen kom o allt så gick vi till sollentuna och mötte upp Mia som hade stukat foten, och vi satte oss vid restaurangerna och typ snackade o sedan gick en efter en tills det bara var jag, Mia, Sofia och Molly kvar så då drog vi oss hemmot.
Kom hem och käkade macka, åkte till Marisa och jag Charlotte och Marisa gick o handlade godis, chips, ostbågar och läsk, sedan kollade vi på 2:a Harry Potter filmen som jag sa förut tihi, och sedan åkte jag hem o typ sov.

Ojdå.. Lite väl beskrivet kanske haha menmen, läs om ni orkar ;) Har nu en lisa som jag ska beta igenom innan dagens slut, puss!

Vill man vara söt llr snygg?

Trött o ska sova snart..

Är hemma hos Marisa!!

Tjooo, sitter hämma hos Marisa med Charlotte och vi ska se på andra Harry Potter så skriver mer sedan tihi!!

Bästa dagen hittils och fullt upp!

Ska till min kompis om typ 5 min så måste skynda mig så jag skriver om dagen imrn eller ikväll, puss så länge!!

Gymmat med sötnosarna!

Har gymmat, känns som om inte jag kommer kunna röra mig. Måste hitta en klänning också eftersom vi har bestämt att jag o mina kompisar ska grilla, hoppas det bara inte regnar. Ska träffa F&J ikväll också, vi ska köpa pizza o käka ute på min trädgård var det tänkt men nu så regnar det.. får se till och fixa ngt så vi kan sitta inne på ngt mysigt ställe :D ska spela bubble trubble. För att jag är beroende, puss!!

Godmorgon!

Uppe tidigt. Ska idag träffa mina sötnosar! Men först ska jag gymma med en av dem o shoppa tihi. Har inte shoppat på år för jag sparar pengar till språkresan, ska sopa en till del av uppfarten idag så jag får det överstökat. Har inte kännt av mina händer än tihi. Det är skönt. Nej men nu ska jag ner och käka frukost m.m. Puss på er!

Skaffat lookbook!!

Klicka på bilden för att komma till min lookbook!!

http://lookbook.nu/hanafoto

Trött.

Har inte gjort så mycket idag. Tv, data, sola, sopat uppfarten. Känner mig manlig. Nej men jag fick kramp i armarna.... svag som jag är och är nästan 99% säker på att jag kommer få blåsor på händerna imrn. Fick också ont i magen av någon konstig andledning. Har typ fortfarande ont i den. fml. Har tagit paous fårn mobilen idag också, kände att det behövdes. Måste sluta vara så beroende av allting. Ska i alla fall spela lite bubble stuggle nu och sedan gå å lägga mig. Hade tänkt se på film men syster sover i arbetsrummet å det är inte lika mysigt att kolla på nedervåningen och jag vill inte kolla på film på datan för det är krongligt m.m. Har filmat videos idag. Tycker det är kul tihi. Inga av dom kommer dock upp på bloggen. Töntig som jag är, hehe. Ska i alla fall spela bubble struggle. puss på er!

Ligger ute i solen!

Ska sola nu, eller har gjort det i typ 30 min, ska fortsätta, puss på er!! Ett kort inlägg ;)

Onyttigt? Nej tack!!

Från o med odag har jag kak-, godis, o glass + onyttighetsförbud!! Får inte käka ngt omyttigt!! :D jag o sofia börjar idag!!

Hands up, and touch the sky.

Stop wanting someone who doesn't want you back. You're wasting your time, love.

HAHAHAHHA. Så sant.

Underbara vänner.

Känt er i ett år snart, så jäkla knäppa människor alltså. Typ dör. Betyder massa.

Daagen!!

I lördags pluggade jag hela dan o sedan gick jag på Fannys fest, hon har fyllt år för ganska länge sedan, men men tihi, i söndags satt jag från 12-19 o pluggade historia med paous för mat, de va ett helvete, ville spy på de sedan. Träffade Robin o kollade på film, snackade som vanligt. O idag hade jag sovmorgon till 10.25 ^^ har matte nationella muntliga... Är såå trött men helgen var bäst! I alla fall så är ja ledig på onsdag o fredag så jag ska gymma med Linnea på onsdag o sedan plugga som satan denna vecka så jag tror inte jag kommer hinna blogga så mycket, puss!!

Jag har de bästa vännerna!!

Proppad helg!

Skriver om min dag imrn, pallar inte nu ^^ puss på er!! Är fett pigg o glad också tihi<3

word.

Börjar 13.50, varför är jag vaken?

Sitter o plugga sam. Tänkte vara lite effektiv och bli klar med allt nu på morgonen så jag inte får så jobbigt i helgen. Åhh. Är trött, men det är bra 9 dagar kvar till skolavslutningen, 17 dagar tills Bella fyller år, 49 dagar till Brighton för språkresa!! Taggad som tusan till att åka på språkresa!! Men är supernervös samtidigt. En kompis ska åka dig veckan innan och kommer hem 1 dag innan jag åker så ska nog träffa henne då och snacka om stället å såå!! :D Hoppas jag lär mig mer Engelska bara :D. Tror jag kommer göra det. Ska i alla fall forstätta med läxor. Puss!
RSS 2.0