Påväg till skolan

Har sovmorgon, jätte skönt!! I alla fall så ska jag fixa min mobil idag så jag kan skicka in den på lagning, mittenknappen funkar inte, llr den funkar när den vill. Aja jätte intressant inlägg jag vet ^^ puss!!

Sheldon<3

Ont i huve..

Huvet värker, börjar 8.20 idag, orkar inte med skolan, är lixom redan trött på den.. Menmen. ska klara mig igenom dagen, schemat suger... Orkar inte har inte såå jobbiga lektioner men slutar tidigt!! Fast ska på möte kl. 3 så får se om jag hinner hem å så innan jag måste tillbaka till skolan, ska i alla fall gå upp nu, puss!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2266114/images/2012/pic_503d98e4ddf2b3226e000588.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2266114/images/2012/pic_503d98ed9606ee3d62000853.jpg" class="image">

Painted my freaking nails!!

Ser fram emot röran jag fixat... :)

Shoppingen i England!!

Ballerina från primark 11 Filmer från HMV Neciser fårn lazensa Massa godis Parfym från next 3 boddy butter från the boddy shop 3 boddy splas från hollister Örhängen/Ringar/halsband från forever 21 maskaror och smink från bots omg skalet från primark kläder från forever21 lazensa primark next m.m. resten kommer jag inte ihåg var det kommer ifrån!! puss

Skola o massa annat.

Srry, skolan o slappa har tagit upp min tid denna vecka, har massa som ja ska göra i helgen också. Orkar verkligen inte och nu mår jag inte bra, ska i alla fall ha filmkväll idag. Ska bara städa klart huset. Pust. I alla fall så får ni ha en trevlig fredag, förmodligen kommer shoppingen från England upp imrn, puss!

Lookie!!! Såå coolt!!

Mitt nya skal har kommit!!

Målat naglarna!!

Skola imrn... Vill inte..

Skolan börjar på riktigt imrn, vill inte, är helt otaggad o helgen gick i 180.. Aja har i alla fall en lektion m Nicki nu på morgonen så hoppas de blir kul... Ska nu sova så jag kommer upp imrn, puss<3

Shoppingen den senaste veckan!!

Svarta byxor, örn tröjan - Bikbok, shorts - Diabless, nagelack - Kicks och Bikbok, halsband - Gina tricot, ringar - Gina tricot och Byou Brigitte, Leopard tröja - H&M, Almenacka - Gallerix, pennorna - Akademibokhandeln, Armbanden - accent. (glömde 2 saker, ett par örhängen från H&M och Armband från Byou Brigitte, lägger in en bild snart)

Update!!

Ska nu gå å fota allt jag köpt i Sverige, o sedan fixa de jag köpte i Brighton/London !! Puss på er!!

iPad!!

Sitter i min säng o skriver från min nya ipad som vi fick av skolan!! Musikarna i våran "grupp" fick ipads men inte vi, för de ville testa på en liten grupp men nu har alla media elever o sam-media fått en ipad vilket är skit kul!! I alla fall så planerna är idag å träffa Fanny, om hon svarar att hon vill annars så ska jag beta av min "att göra lista. Ska lämna in min mobil på lagning, mittenknappen har slutat fungera, super jobbigt! Ska sedan skriva cv o leta upp alla papper till de. Tror jag har kastat vissa vilket inte är så bra... Sedan ska jag storrensa hela mitt rum o bara ta det lugnt. Det sista kommer inte hända :D. I gå så började jag skolan vilket jag tror jag inte ha sagt, men men, började 12.15 Så jag chillade på morgonen, satt framför datan och så. Sedan åkte jag till skolan, fick information av min mentor å så, sedan hade vi en föreläsning av Henrik Fexeus från som tydligen hade varit med på programmet "hjärnstorm" hans föreläsning var jätte intressant. I alla fall så åkte jag sedan till Sollentuna, sa hej då till Charlotte o Nicki, väntade på bussen å åkte till stinsen för att möta upp Julia o hennes syrra. Jag gjorde en ganska stor shopping... Llr snarare mycket pengar eftersom jag har spenderat så mycket den senaste veckan o i Brighton också, i alla fall så köpte jag ett par svarta jeans som jag verkligen behövde på Bikbok, o de hade etterbjudande så om man köpte ett par byxor fick man en tröja under 200:- på köpet, så det var super!! Sedan köpte jag en ring, och 2 halsband på gina för de va rea, de kostade typ 10 kr st. De va typ de, ändå mycket saker!! Min plånbok börjar bli tom hehe, ska snart ta shoppingförbud. Kommer inte funka men ändå. Ska nu gå ner å typ käka frukost o sedan börja beta av min lista. Srry för långt inlägg! Puss

Träffade Batman igår!!<3

Hade super kul igår!! Träffade både Linnea o Robin, mina bästa vänner tihi!! Ja o Linnea åkte till kista o käkade o shoppade, köpte 2 nagelack som var ojla o stärkande ^^ skulle köpt ett par skor också men såklart så ska dem va dyrare än vi trodde.. Vi trodde de kostade 200:- när de kostade 599:- skit surt!! Men men, vi käkade på donken, tjockisar vi är!<3 sedan skulle jag till tandläkarn... Gick skit. Sedan skutsade mamma hem mig O ja messa Robin, å så kom jag hem gjorde mig i ordning o sedan kom han hiit ^^ typ städade mitt rum medan han låg i min säng. Hade roligt i alla fall, efter det kollade vi på en halv film för Robin höll på å somna... Skitungen som dyngnar o skit innan skolan börjar -.-' smartypants lixom, ska i alla fall träffa Nickipricki idag!! Vi ska bada om det blir fint så hoppas på bra väder ^^ ska nu gå upp, har lite saker att fixa, puss!!

Bestiz<3

träffade min bestiz idag! Har inte sett henne på år och dar! Ska träffa henne imrn också. Vi snackade om allt möjligt och min plonbok vart i stort sett tom... alltid när jag shoppar med Linnea haha ;) bilder kommer sedan, älskar denna underbara tjej, vet inte vem jag skulle vara utan henne<3 Min andra halva.

Målade naglarna i söndags!!

On my way to mitt creep!!

Trött!!

Robin gick precis så jag ska städa i mitt rum o sedan höra mig i ordning å gå å lägga mig, vi såg på 2 filmer, life as we know it och honey2 asbra filmer!! I alla fall så var de kul o träffa honom igen :) ska träffa Nicki imrn!! Ska bli roligt ^^ aja puss!!

Äntligen hemma!!

Charmig bild på mig och fisen. Kom hem igår men var dötstrött. Har nu packat upp hela dagen och bara tagit det lugnt, är så himla trött! Fick superfint av Linnea sötisen, började fan böla. Hej jag är trött. Ska träffa min bebii på Tisdag, längtar!! Har shoppat som en tok! Har super mycket, kan lägga upp bilder på det sedan. Är i alla fall så lycklig för alla nya vänner och alla underbara människor! Kommer sakna ihjäl dem!<3 Ska i alla fall träffas i oktober när det är reunionparty(stavning?) så det är mo 70 dagar skulle jag tro om jag inte har räknat fel. Har saknat Svensk mat så mycket!! Fick paj till Lunch och tacos<3 till middag. Älskar tacos! Ska bara ta det luugnt de sista dagarna innan skolan börjar på Fredag. Ser inte fram emot det alls. Förutom att få se alla människor igen. Åh imrn ska jag träffa Matilda och Robin!! Har inte sett Robin på år och dagar känns det som :( saknar min plutt. I alla fall så ska jag nu käka glass och kolla på footlose, eller honey2 beroende på om jag eller Sofia vinner diskutionen om vilken film... Puss på er!

Världens vackraste mest underbaraste människa.

Du betyder otroligt mycket för mig. Allt. Har känt dig sedan sjuan, och har otroliga minnen med dig som jag aldrig vill glömma. Du har fått mig till en bättre människa, en gladare person, och jag vet inte vad jag skulle göra utan min bästa vän!♥ Älskar dig Linnea Carlberg glöm aldrig det.♥

Då var vi bästa vänner, nu är vi bekanta.

RSS 2.0