Mår illa.

Mår illa.. Tror jag håller på att bli sjuk. Orkar inte med det. Ska träffa Linnea imrn och på lördag är det öppet hus så jag har två lektioner, sedan ska jag träffa Fanny och på söndagen ska jag chilla å till synsam för att ha "chekup" på linserna, har ju haft dem i två veckor nu, sedan ska jag förmodligen klippa mig också, det behövs!! Sedan på måndag är jag ledig för vi var i skolan på lördagen, tror jag ska chilla å sedan ska jag träna!! Har blivit fett taggad på det nu på senaste tiden. Aja puss!!

Trött.

Är ledig idag från skolan vilket är skönt!! Glömde dock stänga av väckarklockan på mobilen så vaknade kl. 6 i morse men som tur var somnade jag om. Vaknade för typ några minuter sedan. Har inget att göra idag, får väl beta av min lista... Skulle tränat igår men hade fortfarande träningsverk så jag sket i det. Får träna på söndag ist. Är jätte trött ska vila ett tag innan jag går upp. Måste leta fram lite bilder till Linnea också!! Får inte glömma!! Står först på listan efter frukost :* aja puss på er!!

1 lektion!!

Har bara 1 lektion idag!! Skit skönt, sedan blir det gymmet!! Har börjat kommit igång med att träna nu så är glad ^^ i alla fall så målade ja mina naglar igår å jobbade ikapp med matten, var ju sjuk i torsdags å fredag så hade missat 2 kapitel men har jobbat ikapp nu tihi, å har matte idag!! Är konstigt nog taggad ^^ hehe, väntar på bussen å mina fingrar är kalla, puss på er!!

Godmorgon!!

Mohahaha

Missade bussen med 1 min!!

Jäkla skit!!

Godmorgon!

Släkt på besök!

Jag vaknade å fixade lite saker, sedan senare på dagen runt 4 åkte jag och pappa till täby och jag köpte lite saker, hehe, köpte tortshampo, hår nålar, hårtoffsar, mac läppstift, hoola bronser och cream ögonskugga,(bild som suger) åkte sedan hem och så smsade Matilda å frågade om hon fick låna en klänning, de slutade med att jag spran över hem till henne och sminkade henne!! Det var jätte roligt! Älskar att sminka människor + mig själv hehe. Min gudmor och hennes man kom hit idag och käkade middag. Hade trevligt, tänkte egentligen kolla på film men satt å pratade med Mamma å min moster istället! Mycket roligare och skrattade mycket. Hade roligt. Sedan fikade vi å pratade om jobbiga saker. Mår inte så bra nu dock. Behöver träffa Nicki.. Ska i alla fall träffa Linnea imrn, saknat henne!! Gillar min moster o hennes man jätte mycket!! som en extra familj, Ska försöka sova nu i alla fall, puss!!

Tankspridd.

Trött.

Ligger i sängen. Har gjort mig i ordning. Är trött å ska snart sova. Har typ inte gjort ngt speciellt idag. Inte varit på bästa humör så förlåt för det. Har varit å hämtat mina glasögon också. Fick en komplimang för mina ögonfransar idag. Blir alltid glad av komplimanger, vem blir inte lixom. Aja ska sova nu, puss.

Har sent lite kärlek till människor som betyder mest för mig. Hoppas de gör deras dag.

Trött.

Har varit på allmänt dåligt, förlåt. Var hemma från skolan idag. Mådde inte bra. Så förlåt. Men alla har dåliga dagar right? Va å hämtade mina glasögon idag som jag hade "beställt" ser så mycket klarare nu men får huvudverk av dem , antar att jag måste vänja mig. Kollar på 8 simple rules. Handlar om n familj. Den gjordes 2002 så den är gammal. I alla fall så har jag kommit till säsong 2 och där dör pappan. Alltså han dog i verkligheten så de gjorde att han dog i serien också och det är jätte sorgligt. Konstigt va? Blir känslosam över en tv serie. Över att någon jag inte känner har dött för år sedan. Det fick mig i alla fall att tänka på min mormor. Hon dog när jag gick i 1 an eller förskolan tror jag. Saknar henne jätte mycket. Ska i alla fall fortsätta kolla på serien. Puss på er.

Dålig dag.

Hatar dig. Önskar du kunde förstå. Men det gör du inte. Du är i din egen lilla bubbla. Försöker hota mig. Det funkar inte. Har förstått nu vad du gör. Det ändrar inget. Hatar dig. Du förstår inte ett jävla skit. Allt du säger sårar. Du. Förstår. Inte. Jag berättade något jätte tungt. Du tog det som ingenting. Förlåt för att jag inte är perfekt.

Ingen gymning :(

Tränade inte idag, skulle gjort det men hade jätte ont i magen så åkte hem å vilade ist, har kollat på massa youtube videos! Fick linser idag också, det var fett svårt å sätta in dom å lite lättare att ta ut dom men fortfarande svårt!! Ska i alla fall försöka sova nu för att ja börjar 8.20 imrn... Orkar inte, aja puss!!

Skolan

Är nu i skolan, har två lektioner och ett hål däremellan... Orkar inte, är så himla trött så jag kan döö.. Har engelska nu i alla fall så får se hur de går. Ska gymma idag också å har fortfarande träningsverk från i söndags, fml.. Aja får ta det lugnt ^^ aja, ska vänta på att lektionen börjar, puss!!

Trött.. Vill inte gå till skolan.

Så jäkla trött, får inte sminka mig idag heller, ska på "lins träning" va på det igår å ska gå på de idag också, hoppas de går bra för mig att sätta in linserna så jag kan få dem på en gång! I alla fall så ska jag pallra mig upp å göra mig i ordning, puss på er!!

Miss my baby girl.

Just because Im weird and miss Marisa...

I-lands problem

Vet inte om jag är hungrig, ont i magen, eller om ja har träningsverk...

Skolan, bloggdesign m.m.

Borde göra en ny bloggdesign... Får se om jag har tid sedan och om ja orkar... De va ju första dagen i skolan idag.. inte sett fram emot det förutom att träffa alla kompisar då som man inte sett på lovet! Har redan fått en "läxa" ska redovisa på fredag o så måste ja jobba lite matte... Orkar inte.. Ska verkligen ta tag i det så jag slipper i morgon, ska träffa min finis på fredag också, ska shoppa!! Behöver en ny maskara för min börjar bli för gammal.. :) målat naglarna också med ett nytt nagellack :D ska plugga nu, puss!!

Godmorgon alla trevliga människor!!

Är så himla trött, hade alarm på halv sju men hade tydligen inte vaknat av dem... Skumt, somnade ganska sent igår.. Måste börja lägga mid tidigare i alla fall. Ser inte fram emot att gå upp kl. 6 på morgonen resten av veckan.. Har inte gått upp än ligger fortfarande i sängen, hoppas jag inte har så mycket träningsverk så jag inte kan gå/ röra mig, skulle behöva mina axlar till min kilo tunga väska. Va å träna igår vet inte om jag skrev det, var i alla fall på cirkelgym för första gången o det var roligt faktiskt! Fast tog nog i lite mycket för att inte har tränat på 3-4 månader. I alla fall ska jag snart försöka orka gå upp, snark. Puss!

Nytt lakan, ny pjamas, nytt år, ny skoldag.

Blogga mer!!

Nu när skolan börjar tänkte jag ta upp bloggandet igen, även om de kanske är bilder å lite text, hehe, brukar vara expert på sådana inlägg :D aja ska snart gå å lägga mig, har i alla fall sovmorgon imrn vilket är skönt, puss på er!!

Skola imrn, fml...

One tree hill

Kollar på One Tree Hill, har börjat sett om säsongerna för typ 4:e gången å ligger nu i slutet på säsong 5 :D är så himla trött .. Ska träffa Julla ikväll också :) se yaa later, glömde publicera... Puss

Bloggnings dags!

Ligger i sängen, har typ kollat på Oth hela dagen idag o sedan kom min farmor hit o käkade middag med oss. Har varit så himla trött å inte gjort ett skit. Ska i alla fall hitta på ngt imrn om ja orkar.. Srry för tråkigt inlägg. Puss

RSS 2.0