Målat naglarna!

Mavala - 53 LONDON

Smygfoton

Vart busted på denna bild dock hehe, de andra bilderna var dock inte så charmiga ^^ har idrott men är inte med för jag har ont i halsen.. Försov mig inmorse också hade typ en kvart att göra mig i ordning på å så men han med bussen i alla fall, han dock inte käka frukost. Är trött o har ben n jerrys hemma som jag ska käka när jag kommer hem, om jag inte ska träffa Anton. Ska chilla nu, har historia efter detta o sedan slutar jag, slutar dock 4. Puss!
(skulle publiserats igår)

Makeup.

Standard ;)

Sjuk..

Tror jag håller på å bli sjuk, inte roligt alls, vet inte om jag ska träna idag men måste för att Fanny ska oxå med mig o Julla å träna så happyfaajs :D får ta det lugnt llr ngt :) i alla fall så pluggade ja inte igår vilket var jävligt idiotiskt så ska gå upp nu o fixa allt, vaknade fem i sex så känner mig så duktig. Ska hem till Julla idag o käka vofflor eftersom det är voffeldagen idag :D bloggar mer sedan, vet dock inte om det blir så mycket bloggning i veckan, puss på er sötisar!

Sara och jag drogade låten idag.

Jag träffade Sara idag, vi åkte till Kista och typ gick runt och snackade o kollade på kläder, jag köpte dock inget. Känner mig väldigt duktig eftersom jag ska spara pengar, hittad dock en supersnygg leopardfärgad en axel tröja men jag köpte den inte... hehe i alla fall så var det super kul o det var länge sedan jag träffade henne. Har målat mina naglar också, har dock inte pluggat... Träffade Linnea och hennes pojkvänn också vilket var kul. Men ska ta å börja med läxor, puss! Btw har lärt mig att göra fiskbensfläta. :D


Målat naglarna!!

Mavala - 52 TOULOUSE

Igår.

Igår käkade jag med kära syster och sedan väntade jag på bussen, snackade men sötis i tel och sedan åkte jag hem för att göra mig i ordning och sedan åkte jag till Anton och var där så han inte blogga igår kväll. Eller jag orkade inte somnade typ när jag kom hem. I alla fall så ska jag nu ta och måla mina naglar, börja med läxorna och sedan kanska kolla på en film. Puss!

Dagens 23/3;


Klänning - Carlings
Tröja - H&M
Örhängen - Ur&Penn

Dagens 22/3;


Svart linne - H&M
Leopard linne - H&M
Jeans - Salt

Dagens 21/3;


Linne - Cubus
Bh liknande sak - Gina
Jeans - Sofias

Dagens 20/3;


Linne - Ginatricot
Tröja - H&M
Jeans - Salt
Halsband - H&M

Dagens 19/3;


Linne - H&M
Byxor - Salt
Skärp - Cubus

Dagens 16/3;



Tee - Mammas gamla
Byxor - Salt
Skärp - Cubus
Halsband - Bikbok

Dagens 15/3;



Linne - H&M
Byxor - Salt
Klocka - Mammas
Halsband - Guldfynd
Örhängen - Precent

Käka m syster.

Ska o käka med syster som slutar träna killarna vid typ 6 tror ja, i alla fall så var de länge sedan vi käkade tillsammans o så. Har haft en jätte jobbig vecka o har inte hunnit blogga.. Bloggar förmodligen mer när jag kommer hem, puss

Jag är så jäkla dum!!

Fml.

Livet är perfekt... Noot!
Skulle gå till bussen, kommer på att jag glömt mitt busskort får gå hem igen, kommer på halvvägs igen kommer på att ja inte har några träningsskor springer hem tar skorna o går till bussen. På bussen kommer ja på att jag glömt mina hemmanycklar vilket betyder att jag har glömt mina skåpnycklar vilket etyder att jag kommer få släpa på min tunga väska hela dan med träningskläder och böcker. Känner att detta kommer bli en bra dag -.-' ska i alla fall träffa Anton så dagen blig bättre<3 puss på er!

Att ha dig vid min sida på kvällen är det bästa som finns.

Damage for my purse.




Långklänning från Carlings ! :D 499:-

Ej hunnit blogga.

Jag har inte hunnit tagit mig tid att sätta mig ner och skriva om min dag så tänkte att nu när jag inte har så brottom så tänkte jag skriva vad jag har gjort i veckan m.m. I måndags hade vi skriftligt Samprov, hoppas det gick bra, har inte fått tillbaka det än. Sedan åkte jag o pappa och kollade upp en sak. Lite privat så vill inte säga i bloggen. På Tisdag hade vi Svenskaredovisning och 2 Samläxor. Onsags hade jag en foto uppgift till Koskosen och Matte tal som man skulle göra, åkte hem pluggade och sedan träffade jag Anton. I Torsdags hade jag Historia läxa, sedan kom jag hem och bytte snabbt om till sköna kläder, ringde mina sötnosar och gick på promenad i typ 1 och en halv timme och vi snackade allt mellan himmel och jord och det var superskönt och helt jäkla underbart! Älskar mina bästisar!(tyck ja är töntig men de är mina bästa vänner... ;) hihi) Igår, Fredags hade jag en stor engelska uppgift sedan när jag precis kom hem kom Anton hit. Idag har jag planerna att jag ska med mina sötisar och shoppa, var superlänge sedan jag gjorde det och känner mig verkligen tvungen !!! Sedan har jag 1000 läxor att göra och så ska jag bara ta det lugnt. Har varit så stressad hela veckan så jag har vaknat kl. 5 på morgonen varje dag innan veckarklokan som brukar ringa 6 så det har varit lite jobbigt. Imrn ska jag plugga, träna kl. 11 med mina sötisar och sedan hem byta om och sedan på släktmiddag eller vad man nu ska kalla det för. Aja min nästa vecka är också jobbig men ska försöka att blogga varje dag, puss!!

Åh jag är så bra på att fejka.

Vet inte vad jag skulle göra utan mina 2 andra halvor :*

Detta gjorde min dag; älskar dig bästis!!<3

Dagens 14/3;



Tshirt - Cubus
Byxor - Salt
Örhängen - Glitter

As.

Stressig vecka!!

Har en super stressig vecka men ska försöka att uppdatera mins 1 gång/dag !

Tisdag:
Svenska redovisning
2 sam papper klara

Onsdag:
Engelska klar
Foto uppgift klar

Torsdag:
Sam papper klart

Små rosa moln :$

Godnatt

Mellis!!

Frukosten

Godmorgon llr ngt liknande ;)

Min andra blogg!! :D


Bilden är klickbar, besöök!! :D

Dagens 9/3;



Linne - Ingen aning
Kofta - Vila
Skärp - Gina
Örhängen - Glitter
Halsband - Precent
Byxor - Salt

Gjort fruktsallad.

Jag och mami har precis gjort fruktsallad. Yummie! Hade i banan, äpplen, päron, mandariner och sedan hade vi annanas och vattenmelon bredvid för sofia gillar inte annanas. Har ingen bra förklaring varför vattenmelonen ligger för sig själv, mamma har väl ngn bra förklaring. I alla fall gick jag inte till kl. 16.00 som vanligt tog bussen och tåget för skulle till doktorn och kolla upp mina födelsemärken och min hud om det var farligt. Hade något som heter Keratosis Pilaris sök upp det på google om ni inte vet vad det är(llr klicka på länken). I alla fall så slutade jag 12.30 och åkte till doktorn med mamma sedan åkte vi och storhandlade mat, super gott ! Ska ändra mina matvanor också så köpte lite nyttigare frukost och annat. I alla fall var det mysigt ^^. I alla fall så har jag massa med plugg så vet inte hur mycket plugg det blir i helgen, nu blir det käka fruktsallad och kolla på film, puss!! 

Dagens 8/3;



Linne - Gina
Shorta - H&M
Byxor - H&M
Klocka - Mammas
Armband - Okänt
Halsband - Guldfynd
Örhängen - Guldfynd

Dagens 7/3;


T-shirt - NewYorker
Kofta - Vila
Halsband - Bikbok
Skärp - Cubus
Jeans - Salt

Dagens 6/3;


Linne - H&M
Kofta - H&M
Byxor - Salt
Halsband - Precent av bästis
Ringar - H&M

Hade nyss historia prov...

Det gick sådär...

Somnade 9 igår..

Somnade typ 21.00 igår var ju vaken från 4 lixom vaknade 4 nu också men somnade om, så jäkla skönt! De gick inte o somna igår. I alla fall så ska ja göra mig i ordning för att börja plugga för att jag typ sov igår ist för att plugga... Var ju vaken i typ 17 timmar.... Aja puss

Upptäckte ny att klockan var 4 när ja vakna...

Fml... Aja kan gå upp lite tidigare än sex och ducha så hinner ja säkert plugga också har samprov muntligt nu på morgonen, är super nervös o kan typ inget...
Jag går på Rudbeck tror jag har nämnt det förut i alla fall går jag linjen Estet Media och vi gjorde musikvideos i period 1 och nu så har vi blivit nominerade att vara med som bubblare (ettor som har gjort musikvideos) vilket är spännande o skit skämmigt och läskigt.. Aja ska bli kul det börjar kvart över 4 så vet ja inte när det slutar tror 7 llr 8. Jag heter tydligen nackström och inte Nacksten... Det känns bra.... Eller... Aja puss på er sötnosar!

Älskar söta sms :$

 

 

Målat naglarna!!

Mavala - Lamé gold 160

Plattade håret imorse!!

Livet leker allt är perfekt!!

Hej sovmorgon!

Har sovmorgon till 10.25 men bussen går 9.50 från mig, är fett trött xp måste upp o plugga massa skit... Måste läsa ut boken också ^^ höhö ska parla mig upp... Puss på er!!

Rawr!

Dagens 5/3;



T-shirt - Cubus
Jeans - H&M(Nya)
Örhängen - Glitter

Snart sovdags !!

La mig precis i sängen, imrn börjar ju skolan, ser inte fram emot de alls! Har 2 prov 3 inlämningar och 1 bok att läsa ut... Aja känns som om veckan kommer gå fort. Ska på dejt med min snygging på fredag!! Var super länge vi träffades! En saknad person ;) Skulle inte tacka nej till en sådan kille ;) puss på er!!

Ut o gå!

Har bestämt mig för att gå ut o gå nu på morgonen! La mig sent igår för o vara mig sov lite längre idag ;) men men ska göra mig i ordning, puss!

Mello hos Bella!


Ska hem till Bella med F&J drar snart, puss!

Godmorgon !!

Trött

Ligger i sängen, har prioriterat andra saker än bloggen idag, sorry för det, i alla fall så åkte jag o Sofia för o shoppa presenter o vi köpte lite saker hittade dock inget till Louise, men men får åka snart igen typ, i alla fall köpte jag ett läppstift o ett halsband o Sofia shoppade loss! Jag som skulle spara pengar till resan men såklart köpte jag ngt ändå.. Får skärpa mig! Aja när jag kom hem hittade jag ett paket i brevlådan, vilket betydde att jag har the big bang theory 4 :D beställde den för länge sedan, när jag beställde mina andra filmer men denna fanns inte i lager så jah. Lite snygga bilder, puss!

 

Boy.. I love you.

Bilder från tjejmiddagen!

Älskar låten!

En dag med syster!

Tjoo! De va länge sedan jag skrev något så tänkte skriva lite om vad ja ska göra idag, skriver från mobilen så jah. I alla fall så ska jag rensa min garderob, fixa min väska, göra lite matte käka lunch, sedan runt 12 drar ja o Syster till stinsen o sedan Sollentuna C för att köpa en present till hennes kompis sedan hem en promenad ska sy en sminkväska(visar mer detaljer sedan), och mer plugg! Känner mig taskig, dissade mina sötisar igår, vi skulle ha filmkväll men jag var tvungen o plugga :( får gottgöra dem någon annan dag, har såå mycket plugg o suger på att planera när det gäller o plugga... super snygga jeansen som satt perfekt på mig! Sved dock i plånboken eftersom jag sparar till språkresan i juli.. Får skaffa mig ett jobb som sagt, Aja puss!

RSS 2.0