Godnatt finisar!!

Var ensam hemma till typ halv 9. Kände mig rastlös o orkade inte plugga så jag plockade ur diskmaskinen, kollade på nya youtubeklipp m.m. Sedan kom pappa hem o hjälpte mig lite med läxor, sedan ringde Julla, vi skulle ha tränat i morgon bitti men sedan sket vi i det för det vart för stressigt för henne o jag orkade inte träna 2 ggr på en dag. Vi pratade sedan i lite mindre än 1 h, är nu jätte trött o ska sova, puss!!

Ibland får man unna sig ngt gott!!

Hanna är klumpig idag.

Och pratar om sig själv i tredje person :). Sitter o kollar på youtube klipp ^^. Jag har inte kunnat prata llr gå idag... Jag är verkligen trött, vet inte vad som är fel med mig idag haha. Har ramlat in i Nicole typ 3 ggr o hon har typ slagit mig omedvetet så många gånger att jag inte kan räkna dem haha. Höll också på att gå in i min foto lärare, gick ut i ett rum hon skulle in i o jag typ skrek... Så smart tjej jag är :) jag är trött och ska faktiskt plugga nuu!! Ska vara duktig, imorgon så ska jag gymma på morgonen m Julla o Mamma och sedan har jag natur, och efter det ska jag göra lite arbete som jag ligger efter i, sedan ska jag hem o sedan på cheerleadning träning :) så taggad!! Dock har jag redan träningsverk från måndagen, men men ^^ ska i alla fall kolla klart på mina youtube klipp o sedan plugga, puss på er!! ;)

Börjar måndagen med ett träningspass!!

Trött.

 
Vaknade av att min syrra använde mixern... kunde i alla fall somna om och sedan vaknar jag av att mamma och pappa pratar högt. Jag är lättväkt som sagt. Har bara tagit det lugnt idag, har kollat på lite youtubevideos och kom nyss hem från en promenad med mamma, vi gick 4.47 km på typ en timma! Är så trött, kom hem och la mig på sängen. Har nu satt mig vid datorn och har verkligen ingen ork till någonting... borde rensa min garderob också men jag vet inte om jag orkar. Hade lite plugg också så har gjort klart naturkunskapen på morgonen och sedan glömde jag historian i skolan... väldigt smart jag vet. Är i alla fall jätte trött, ska i alla fall träffa Julla ikväll så ska göra fruktsallad tills dess för jag känner för att vara nyttig. Ska i alla fall vila lite mera nu, hehe, puss!

Godmorgon människor!

Godmorgon!

Ligger i sängen o kollar på youtubevideos, har lite att göra idag, ska iväg med Linnea i lämna CVn till sommarjobb, sedan ska jag rensa min garderob, o fixa lite saker hemma, å sedan på kvällen ska jag träffa Robin, på söndag ska jag bara plugga, har inte planerat in något mer då.. Vaknade med yrsel o ont i halsen :( vill inte bli sjuk... Aja, puss på er!!

Vila i frid farfar, älskar dig.

Bored and ignored.

Godnatt!!

Produktiv dag!!

Har gymmat nu med mamma o väntar nu på bussen till skolan!! Hade sedan tid över innan jag var tvungen å åka så gick lite i affärer, känner mig fett pigg m.m. Lär behöva vara pigg, har bara en lektion idag o sedan ska vi på ngt konstmuseum med historian... Snark, orkar inte o måste göra klart fotouppgiften o kan typ inte göra de någon annan dag än nu på resurstiden. Fml. Sedan på kvällen ska jag o Charlotte på Malins cheerleading, de har öppet hus liknande sak, så alla får komma!! Är fett taggad men samtidigt fett nervös! Aja, skriver säkert ngt ikväll, puss!!

RSS 2.0