Farfar 80 år!!

Har varit hos Farmor och Farfar och firat farfar, seriöst, kom dit som en Hanna, kommer tillbaka 2 hannor i vikt.... Har käkat skit mycket men ska i alla fall träna imrn med Carro :* så hoppas jag får bort lite fett!! Är fett trött och funderar på att göra mig i ordning o gå å lägga mig hihi ^^ tidigt jag vet men ska upp fett snabbt imorgon för att gymma och plugga, bussen går 9.06 dvs jag måste upp vid 8 eller tidigare, får packa klart allt idag innan jag går och lägger mig, puss!!

My life...

Målat naglarna!!

Shoppat med mamma!!

Har varit o shoppat med mamma, köpte en bh o 4 trosor, behövdes!! Kanske inte bhn då da men den var jättefin/skön!! I alla fall så vet jag inte om jag hinner blogga så mycket i helgen, på lördag så ska jag till min farfar som fyller 80 år på söndag!!! Sedan ska jag träffa Nicki om jag hinner, på söndag ska jag gymma, äta och plugga matte med Carro och Louise, sedan på kvällen ska jag träffa Robin :). Ska bli kul!! Å har bestämt med Julia att bi ska börja träna på torsdagar så är fett taggad!! Då tränar jag 3 ggr i veckan vilket är super!! På måndagar gymmar jag med Linnea och på torsdagar och söndagar gymmar jag med Julla!! I alla fall så ska jag ta det lugnt och kanske sätta på en film, världens bästa på bilden, puss på er sötisar!!

Har haft en skit dag...

Har varit allmänt sur, haft ont i huvet o skakade i hela kroppen och kände mig svag på morgonen men kom till skolan i alla fall, hade sovmorgon till 11.35 så började med bajs matte. Vi var tvungna att få bestämda platser vilket sög... Men satt nära min kompis så de va okej i alla fall, sedan käkade jag med 2 övertrötta tjejer, Carro och Anna, och vi satte oss med 3 andra. Sedan gick dem o vi 3 satt kvar. Fick lite energi så jag tog Annas matkort för hon skulle hem så vi kutar från matsalen, förbi kafeterian, till skåpen för att gömma oss men det failade. Anna gick hem och jag och Carro tråkade,sedan hade jag medier, samhälle och kommunikation så jag gick till klassrummet för en viss tjej, host Nicki host var sen, i alla fall så kom hon efter ett tag men läraren hade inte kommit så vi väntade en kvart och sedan gick vi och sökte upp Charlotte som hade hål och vi störde hennes pluggande så vi gick till media salen och Redigerade bilder till lektionen efteråt men de var så jäkla irriterande... Lackade stort haha men de fick mig på bättre humör i alla fall så de e bäst :* har pluggat lite hemma nu å så så jag ligger i sängen å ska snart sova :) puss på er!!

Miss u...

 

Stop all the clock...

Jävla skit cp dag.

Älskar att driva med Robin ;)

Love!!

Godagens, trött tjej hära!! Har tv, städat, tv, pluggat, tv, lockat håret o lite till plugg, är så himla trött!! Ska snart gå å lägga mig, hade 2 lektioner idag av olika andledningar, de va fett skönt i alla fall, är nu trött o ska lägga mig tidigt så ja orkar upp imrn, ska också till tandläkarn imrn och laga ett hål, och så ska jag gå på "visnings introduktion träning" nära min skola m Carro!! Ska bli kul men ska sova nu, puss!!

Blööh tihihihihi

Messar med beztiz som vanligt o är trött, ska snart sova, har så mycket att göra så jag strejkar, duktig tjej lixom o jag är så himla trött o saknar Nicki som är sjuk den skitungen, imorgon träffar jag min sötnos!!! Längtar!! Ska i alla fall ta o sova snart ligger i sängen o segar, hr underbara vänner, vet inte vad ja skulle göra utan er rlcaspjsneh m.m. Kärlek till er!!

Beztizfeztiz.

haha de första bilderna jag laddade upp på bloggen, mina sötisar!! Typ lite mer än ett år sedan är bilden tagen!

Bakat!!

Har bakat muffins med choklad topping!! Det var super gott!! Brukar få för mig att baka inland tycker det är jätte kul!! Receptet hittar nu hääär!! Dubblade allt och sedan fyllde 16 stora muffinsformar med typ 2/3 delar smet, sedan när muffinsarna var klara dvs runt en kvart, tio minuter så tog jag ut dem, dock vart de på gränsen till brända men dem var skitgoda!!! I alla fall så borde jag plugga nu men orkar inte, lat som jag är och det var ett inlägg som publicerades men nu kan jag inte ta bort det, är fett irriterad hehe(fixat). Men men, kollade på inspelad X faktor från igår, så ska kolla på dagens program imorgon, jag brukar inte vara så intresserad av musikprogram, dvs som typ idol, eller jag tycker att det bara är roligt att se uttagningarna, i alla fall så följer jag detta program, tycker det är annorlunda. Ska i alla fall plugga bu, puss!!

Målat mina naglar!!

Min mage låter o jag målar naglarna!!

Hej alla glada!! Har gjort klar den jäkla MSK uppgiften nu eller för ett tag sedan o sitter o målar mina naglar(bildkommersedan) i alla fall så har jag varit å tränat med Julia idag o tog de ganska lugnt, sedan kom min supersnälla pappa o hämtade upp oss jag åkte hem till mig och sedan gjorde jag mig i ordning, åkte till stinsen med Fanny, shoppade ett par svarta byxor på HM, inget annat *stolt* F köpte en stickad svart tröja som var superfin sedan lämnade vi tillbaka lite skrivblock o så sedan vart klockan mycket så vi åkte hem, kollade på inspelade Xfaktor program medan jag skrev min MSK uppgift, sedan kom mamma pappa o sofia hem så vi käkade middag o kollade på lite mer Xfaktor, skrev sedan klart min MSK uppgift, duschade o nu sitter jag o målar mina naglar :) ska fortsätta o sedan gå å lägga mig, ska gymma med Linnea imorn också, puss!!

Gymmat!!

Är fett stolt!!! Har äntligen gymmat nu! Har inte gymmat någon innan sommarn annars, känner mig stolt! Ska också gymma med min sötis imrogon! Det ska bli kul och ska verkligen ta i då, nu gymmade jag med lätta vikter så att det inte vart en chok för kroppen! :) men ska duscha nu, puss på er!

Julias rum!!

Åhh!! Var hemma hos Julla ikväll, kom nyss hem, älskar hennes rum!! Det är så himla fint å älskar hennes smink!!! Måste åka till stan!! Är typ aldrig där. I alla fall så har jag inte gjort det jag ska idag så det blir dubbelt jobb imrn, baks. Aja ska sova nu, det blir gym med Julla imrn!! Puss på er!!

okren finns inte till...

måste verkligen börja på min MSK(medier samhälle o kommunikation) men orken finns inte till, finns så många andra roliga saker att göra!! Bajs lixom.... är så mogen jag vet. Funderar på att baka idag tills Julla kommer hit på kvällen och så kan vi tjocka oss, men är inte så säker på om jag okrar. Allt kan ta sig där bak. Ska i alla fall leta upp ett recept på chokladmuffins. Kanske blir en tur till lill ica :) puss!!

Hunnit med mycket!!

Har varit i skolan från 8.00 till 15.30, hade Digitalkunskap, media samhälle o kommunikation, matte, lunch, naturkunskap och engelska. Fick sluta 15.30 för min Engelska lärare är snäll!! Så åkte till sollentuna c o mötte upp Linnea, min prinsessa, o Josefin, vi väntade på Josefines pojkvän, sedan pkte jag o Linnea till kista o käkade middag, käkade på burger king, hade kul som vanligt, satt o snackade, åkte hem, träffade Bella på bussen, kom hem, käkade hemmagjord pizza o sedan chillade jag, gick sedan hem till F med J o Sofia, Bells kunde inte. Kollade på halva Avatar filmen gick hem m.m. Min dag i detalj, trevligt va, puss!!

Friiiiidaaaaaayyyy!!!

Klippte mig igår!!

Nu är jag sur!!!

Uppdaterade min ipad till eos 5 llr vad det nu var o de har tagit bort youtube appen :( kan i alla fall inte hitta den :( är fett ledsen :( ska i alla fall göra mig i ordning nu, puss!!

SUPER GLAAAAD :D:D:D:D:D:D:D

MITT PAKET FRÅN NELLY KOM IDAGG!!!
Har klippt mig idag btw, och är fett glad för jag fattade matten fett snabbt idag ! I alla fall, mamma kom o hämtade mig i skolan, sedan åkte jag o klippte mig och kollade på skor, åkte sedan till Barkarby men hittade inga skor. Bajs. I alla fall så käkade vi på Pizza Hut! Det var super länge sedan jag käkade där. I alla fall var det super gott, sedan åkte jag o mami hem och vi skulle då hämta upp mitt nelly paket på ica, men tydligen så stod det i smset att de bara hade skickat dem o jag hade kollat fel m.m. i alla fall var jag fett sur då för hade inte  hittat några skor eller fått mitt Nelly paket.. så när jag kommer hem och kollar på köksbordet så ligger det en nelly kasse så jag typ blir asglad! Fick vänta 2 veckor på att den skulle komma o det brukar ta typ 3-5 dagar, men på nellys hemsida stod det att det ändrade ngt med lagret därför toog det så lång tid. I alla fall så nu är jag super glaaad :D Ska i alla fall städa klart, puss!!

Hata mig? Visst, varsegod. See if I care.

fotoproject i skolan. Vad tycks?

Saker jag gjort idag....

Hej alla trevliga människor!! Idag har jag filmat en video, fotat till skolan, kollat på tv, städat huset, chillat, m.m. Har inte så mycket att säga förutom att jag har massa ideer som sprudlar i hjärnan men inget av de kan jag göra för jag måste städa klart och fota klart innan jag kan göra ngt annat. Känner mig fast, haha :p. I alla fall så ska jag väl fortsätta eller ngt liknande, min favorit låt, blir så himla glad när jag lyssnar på den :D Även fast den e en "depplåt" ;) Ska btw klippa mig i morgon också, vet inte om jag ska lägga in slingor eller vad jag ska göra med mitt hår... för fundera lite till hehe, vill göra ngn skillnad i alla fall :) puss!
 

Dagens 24/8;

Linne - Bikbok, Byxor - Bikbok

Dagens 23/8;

Linne - H&M, Byxor - Bikbok, Ring - Okänt, Halsband - H&M
(boring outfitt i know ;))

Dagens 22/8;


Tröja - H&M, Byxor - Bikbok, Ring - Glitter

Dagens 21/8;

Tröja - H&M, Byxor - Cubus, Halsband - H&M, Ring - Bikbok

Dagens 20/8;

Linne - Forever 21, Byxor - Gina Tricot, Örhängen - Forever 21, Halsband - Gina Tricot, Ring - Glitter, Armband - Okänt

Blööh!!

Har hål fett länge, orkar inte, diggar ni min outfit eller ;) tycker den e fett cool!!! Igga facet o hörlurarna :$ i alla fall så har jag inget o göra o pallar inte öva på min redovisning, gör det sedan, kollar på youtube videos ist ;) aja puss

Beställt på Nelly!!

(såg att jag hade glömt publisera detta inlägg, bestäldes den 2/9 och de har fortfarande inte kommit, deppmode on, men tror också att en sak som inte finns i lager som det ser ut men ska försöka ringa dem idag. :) puss)

Idag...

Idag har jag varit hemma o tagit det lugnt, pluggat lite o så har jag träffat Robin ^^. vi kollade på film, som vanligt haha, satt o snackade också, alltid lika roligt ^^ hade trevligt i alla fall, orkar inte vara vaken så ska gå å sova, puss!!

Varför är jag vaken nu?

Jag har ingen bra förklaring för heller.... Vaknade 6.55 snark, kollar på tv i väntar på att Julla ska vakna :) har mycket att göra idag, ska åka med Julla in till Kista o käka lunch, o shoppa, sedan hem o fixa lite saker o sedan plugga :) har Natur prov på onsdag o MSK(Medier Samhälle o Kommunikation) redovisning på tisdag. Carro gjorde också en jättefin fläta på mig tihi, I alla fall så igår gjorde jag o Julla tacos, kollade på Valentines day o målade naglarna o snackade ^^. Ska nu göra någon nytta, kanske plugga ^^ puss

Nagar!!

Godmorgon alla härliga människor!!

Har sovmorgon till 11.35 Blöööh måste städa huset, duscha, o plugga... Har ingen svenska så de blir typ halvdag Ida ^^ måste dock gå upp i fixa allt, bussen går om typ 2h o 30 min xp Aja puss!!

Blää på läxor..

Åhh mina fötter värker.. Gick i klackskor idag, är inte van att gå i klackskor nu efter sommarn å mina fötter är typ röda vid fotdynan vid stortån... Lider... I alla fall så blir det platta skor imrn, har redovisning på freda som jag håller på å jobba med som ja är typ klar. Ska i alla fall öva till naturprovet som ja har nästa vecka på onsdag... Blöööh ska nu läsa på, puss!!!

Redovisning/prata om 2 noveller.

orkar inte med detta. Har svenska imrn på morgonen och jag ska ha fixat massa sker som jag inte har gjort, har inte äns börjat skriva på svenskan för jag har ingen ork. Dagen är skit. Vill bara gå å lägga mig men kan inte göra det förän svenskan är gjord. Livet suger. Hatar detta. Ska i alla fall tvinga mig att skriva det nu. puss hörs imrn.

Otrolig människa!!

14-%C3%A5rige%20Isak%20gjorde%20succ%C3%A9%20-%20se%20hans%20audition
 

Är jag effektiv?

Svaret på den frågan är nej. Inte alls. Sitter o jobbar med min svenska men hjärnan vill inte samarbeta med mig så jag orkar inte. Behöver energi för att denna tjej ska börja jobba igen, tror du jag får det? Tror inte det va. Är sjukt sugen på å shoppa, beställde lite saker från Nelly förra söndagen alltså inte denna utan den innan. Ifall ni fattar vad jag menar. Pappa åkte o ska lämna in min mobil på lagning, kommer sakna den............... Aja ska väl försöka jobba vidare på svenskan, den ska vara klar i morgon, suck. Mina finisar<3 puss

Mobil på lagning.

Ska lämna in min iPhone på lagning för mitten knappen funkar inte, å det suger känner mig handikappad.. Har ändå paddan så känner mig inte helt off, men detta är mobilen ja använder å den suger...

Lockade håret m den nya locktången!!

Painted my nails!!

Blöööh.

Vet att min uppdatering suger. Orkar inte blogga igentligen men ja tvingar mig själv. I alla fall så har jag tusen läxor som jag borde göra. Eller snarare 3 st. Sitter o lyssnar på musik och försöker skriva en svenska reflerktion men hittar bara massa andra mer intressanta saker. Ska i alla fall skriva klart en av två reflektioner. Aja ska fortsätta. Puss!
Måste börja träna asså.......

Hanna vill ha!!

Ginatricot - Halsduk 149:-, Örhängen 79:-, Armband 149:-, Jeans 399:-,
Skopunkten - Skor 199:-, Vila - T-shirt 179,95:-
Totalt: 1155:-

Gårdagen

Asså igår började det med att jag hade sovmorgon, tog mig år å bestämma vad jag skulle ha på mig lovar att de tog typ en halvtimma! Sedan så skulle jag käka frukost, häller mjölk över hela mina kläder, blir tvungen o byta, vart fett sur... Sedan får jag kuta till bussen så blir bussen sen... Men kommer i tid i alla fall, upptäcker att jag har läxor/redovisningar i 4 av 6 ämnen, så jag lackade lite. Annars var gårdagen okej, min moster o hennes man kom hit på kvällen för de skulle hämta en garderob av oss så de stannade å käkade med oss, de vart inte så mycket plugg men de var kul o träffa dem, har inte träffat dem efter England! Aja ska gå upp nu göra mig i ordning o se om jag hinner plugga lite innan jag måste gå till bussen! Puss!!

Nickipricki

Sitter o väntar på att Nickis lektion ska sluta, vilket den gör om 15 min... Sedan ska vi ut i skogen med naturlunskapen.. Inte taggad alls... Blöööh.

Vet inte om jag berättat...

Men min locktång som jag har beställt har kommit :D happy faajs!! Fast måste åka å hämta den!! Så jjah.... Tihi aja ska få upp nu. Å göra mig i ordning, ska till härliga skolan, inte taggad alls. Slutar inte 12.25 som vanligt utan ska ut i skogen med naturkunskapen o ja vill verkligen inte............. Tog bort mitt nagelack igår, llr jag skrapade bort det så kände att jag behövde ta hand om mina naglar så jag målade på stärkande nagelack o olja, ska måla om dem i helgen typ, har massa läxer å så okså. Aja ska gå upp å göra mig i ordning, puss

Duktii cheeii!!

Har gjort klar matte läxan o sitter nu med Engelska redovisningen, orkar inte, vet inte äns vad jag ska skriva, har svenska o en Engelska bok å läsa också, har läst 3 sidor o ska ha läst 22 sid.. Fml säger jag bara.

Trött o orkar inte med skolan.

Försöker hålla huvet högt högt över ytan.

Uppdatering!!

Sett jag vet att min uppdatering suger men jag har verkligen inte orkat blogga, har tagit de "lugnt" hela helgen vilket är skönt, men har varit/är fett uttråkad så ser fram emot att få träffa min skitunge imrn tihi jag ska nu sova, puss på er!!!

Painted my freaking nails!!

RSS 2.0